accordingtolina.blogg.se

livet på rutin

DATE: 2015-01-31 - 06:58:03
Igår var tanken att vi skulle åka till coggee och ha strandhäng men eftersom vädret inte var det ultimata satte vi oss i hyde park och drack vin istället med sällskap av några svenskar. 
Idag är jag också ledig och har mest bara legat i sängen och vart trött och funderat. Även om man är på andra sidan jorden så kommer vardagstristessen och just nu känns det bara som att allt är på rutin, jag jobbar för dåliga pengar, kommer hem äter duschar och sover. Jag hatar det här med att aldrig vara nöjd. Det positiva är att vi har sagt upp lägenheten och kan flytta den 16e så hoppas verkligen att vi hittar något billigare och centralare tills dess.
Nu ska jag träna sen duscha och plugga.

Kan tipsa om appen pump up för övrigt, där kan man hitta både motivation och hur du kan träna utan redskap. Toppengrej! 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

new in

DATE: 2015-01-29 - 09:14:04
Hitta den här finingen för några dagar sedan på ett market, kunde inte motstå den! Imorgon är jag äntligen ledig efter 9 dagars jobb och HOPPAS de är bra väder imorgon för då blire strandhäng! #let'sgetthetanback
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

blinkblink

DATE: 2015-01-28 - 13:02:14
Är så himla sugen på att prova dessa. Har kollat på youtube-tutorials/reviews och dom verkar ju vara värd! 
Skulle va så himla skönt å slippa mascaran här down under (utan att lägga massa pengar och tid hos en riktig) då den lätt hamnar under ögonen och dessutom så måste jag ha vattenfast på jobbet annars = panda. 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

bilder sen i lördags

DATE: 2015-01-27 - 09:59:53
Lördagen var så himla kul! Gick först på hardrock café, first time evvaah. Drack lemondrop som är typ godaste shotten jag druckit och sen vart det all in på dans golvet på sidebar. På söndagen mådde jag mindre bra men lyckades ta mig till jobbet och ja, jobba. Success!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

australiaday

DATE: 2015-01-26 - 13:07:29
 Australiadaaaaaay! Jobbade sen blev det hem å byta om, efter de åkte vi till darling harbour och käka och tog en öl, sen gick vi ut och lyssna på nån dj som spela någonstans och vart supersupsugna sen blev det vääärsta fyrverkerierna men fick asdåliga bilder dock. Efter de gick vi hem som vuxna människor.

Tack å godnatt, jobb imöra.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

beauty is on the outside

DATE: 2015-01-22 - 08:24:31
 Idag var jag tvungen att handla lite nödvändigheter för såklart, tar ju allting slut typ samtidigt. Och som den follow the stream man är så var jag ju tvungen att prova den här foundationsvampen som är så hypad så hoppas den lever upp! Makeupremover som luktar cocos, en foundation som jag hoppas kan ersätta min estee lauder då jag varken har råd eller lust att slänga ut den summan pengar, och vattenfast-ögonmakeup remover. Det här inhandlades på priceline som har allt inom beauty på ett och samma ställe, ett paradis helt enkelt. 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

birthdaygaaaaal!

DATE: 2015-01-21 - 12:05:15
Hejs. Då var man 23. Som inte är det enklaste att säga på engelska så folk som frågar hur gammal jag är kommer få "tjugoträd" till svars.
Denna födelsedag har vart annorlunda på många sätt. Det första är väl att jag för första gången firas mitt i sommarn istället för svinkalla vintern. Andra är att jag för första gången sen 2006 inte börja morgonen med att gråta. Det finns en klump i mig någonstans - men den är inte lika stor och ångestfylld. Den är lättare och det är klart att det blir det med åren men jag tror att jag kanske har brytit ett mönster som hade vart svårt att bryta hemma i sverige. 
Det finns inte en minut jag inte tänker på pappa idag, inte en sekund som han inte är med mig.
Men det får mig inte att dö av saknad. 
Det får mig inte att gå sönder av ångest.
Och jag tror ingen är gladare än han.

-
Jag har iallafall jobbat idag, sen åkte jag, alex och micke ut på ikea och åt mat. Jag kunde inte bestämma om jag skulle ha köttbullar eller lax så det blev båda.sen köpte vi hårdbröd, ikeas choklad, kaffe och glass. 
Jag fick favvo-vs-lotionen (och helkroppsmassage) av alex och en flarra vin av micke. Tackar! 
Nu ska jag äta choklad, läsa bloggar och sova. 
Goodnight peeps!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

mjau

DATE: 2015-01-20 - 10:22:31
Hellu. Vad händer?
Här är klockan halv 9 på kvällen och jag ska dricka upp mitt kaffe, duscha å lägga mig i sängen å plugga.  Imorgon fyller jag år. 23 år. 
Och jag börjar dagen med att jobba. Sen blir det en sväng till ikea för att äta köttbullar (!!!!!) Och se vad det finns för svenskt att köpa.  

Puss&godnatt.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

kärleken till bearnaisesås

DATE: 2015-01-17 - 10:48:01

Igår kom äntligen paketet från mamma som innehöll icas påsbea, chipsdipp, snus, ett julkort och h&ms eyeliner. Fantastic i say! Så igår efter jobbet åt jag, alex och micke kycklingschnitzel, potatisklyftor och bea. Alltså. Ord kan inte förklara hur gott det var. Evig kärlek till bea asså. 
Sen vart det lite vin, cider och öl på baksidan innan vi drog till ut på darling harbour.
Dagens bakfyllefrukost. Banan, choklad och kakor.
Kvällsmys<3 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

onsdag

DATE: 2015-01-15 - 00:33:15
Godmorgon! I skrivande stund är klockan 10:43 och jag ligger fortfarande i sängen och njuter utav att jag börjar klockan 4 idag. Igår var vi ut till bondi och tog ett bar bärs på bucketlist i värmen, sen gick vi å käka på neighbourhood, efter de gick vi till beach road hotel men där var det alldeles för tråkigt att hänga nykter så då for vi hem. 

Ska väl masa mig ur sängen snart.
Snaaart....

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

sleep talking

DATE: 2015-01-14 - 00:59:10
Tur att jag gör nån nytta när jag sover då, letar lägenhet och jobbar.. #hejjalina 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

you were my cup of tea but i drink champagne now

DATE: 2015-01-13 - 13:03:52
Hello! 
Idag har jag köttat ett 8 timmars pass på jobbet, yay extra cash tänkte jag också fick jag veta att jag var ledig imorgon istället. Jahapp... får väl se vad för roligt som händer imorgon då..

I övrigt så har jag sånt jävla shoppingsug så det bara kliar i fingrarna. Och utseendekris, vet ni vad jag menar? När man bara känner sig ful och vill ändra allt och köpa massa smink, byta hårfärg, klippa sig och ja, bara förändra. Beror nog på att jag har samma kläder på jobbet, svarta byxor och svart tröja, alltid uppsatt hår och lite smink som ändå hamnar nere på bröstet för att man svettas så mycket..

Anyways, nu ska jag sova. Goodnight!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

day off

DATE: 2015-01-12 - 04:00:49
Hello peeps! Today is my day off efter att ha jobbat 7 dagar i rad. Välbehövligt och superskönt för kroppen. Dock så fick jag ingen sovmorgon då jag vakna tidigt ändå. Vi har supertråkigt väder (ingen egon tack å lov;) så vet inte riktigt vad man ska hitta på.. blir kanske en sväng till skolan å öva lite i baren.. 

Jaja, svintråkigt inlägg. Puss å hej
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

beautiful sunset & beautiful people

DATE: 2015-01-08 - 09:21:32
Hejhej! Igår efter jobbet gick jag direkt till pyrmont där alex och ett gäng satt och drack öl och det sluta med att vi var där hela kvällen. 
Supermys.
Välförjänat om inte annat. Att stå och göra mat åt snobbiga människor i lunchruchen är inte bara de heller. Jag gillar faktist jobbet - om man bortser från all svett det innebär. Och just såna där männiksor som tror att dom är liite bättre. 
Men ibland kommer dom där sällsynta människorna som kan göra hela ens dag.  Små guldmänniskor som sprider glädje. 
Som idag när jag stod i kassan också kom en tjej med sin familj också sa den här tjejen ( typ 12 år) "you got so beautiful eyes!" Jaha ja tack, tyckte jag, lagomt förvånad men med ett supperflin "they shines so bright just like your smile!" 

Mm, såna människor. 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

may you monday be short and your coffee strong

DATE: 2015-01-05 - 12:20:11
Hej hörrni. Idag är det måndag och jag har jobbat. Jobbat.. ett konstigt ord jag knappt använd i en jag-mening. Jag har fått ett jobb iallafall på en kebab grill i westfield gallerian i stan. Det tar 40 minuter att gå dit trots att det typ är 2,8 km. Förstår ni hur många trafiklysen jag måste vänta på att dom ska bli grön? Ganska många.. det är helt okej iallafall. Jobbet. Det är så jävla stressigt i omgångar så man glömmer bort tiden. Det gillar jag.
nu ska jag sova. Jag ska jobba imorgon också. Nu ska jag sova och drömma om att istället för att åka upp till 5e våningen å göra kebab så åker jag till 4e våningen och köper en chanel väska. 

Nu lät jag bitter men det är jag inte. Jag är stolt och glad att jag har ett jobb som inte suger.  

Godnatt.

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

2014

DATE: 2015-01-02 - 00:51:43
2014. Året började med att jag trodde att jag hade allt bestämt. Jag visste i princip vad jag vela. Jag visste att jag vela leva mitt liv i Bergsjö och att vi snart skulle flytta in i huset vi köpt. Och när vi väl gjorde det renovera vi. Ena projektet efter det andra. Fort gick det. Snabbt skulle det bli klart. Jag trodde det var det jag vela. Njuta av tystnaden i ett hus i en ganska tyst by. Och jag vela verkligen njuta men saker blir inte alltid som man tänkt sig. Efter allt kaos behövde jag lugnet.

jag traggla på med skolan utan motivation eller inspiration eller nån aning vad jag skulle göra om jag blev klar. Vissa dagar vela jag inte alls. Vissa dagar vela jag kräkas av tanken av att gå dit. Vissa dagar var det roligare att gå dit än att sitta hemma och inte göra någonting.

men sen hände det finaste på hela året. Mannen i mitt liv fria uppe på ett berg i bergsjö med blommor och champagne. Jag kan fortfarande tänka tillbaka på den dagen och känna ett lugn. Cirka tre månader senare gick jag genom gången i en vit klänning med släp för att lova det vackraste jag har livslånga löften. Och därmed blev jag fru. Kanske inte världens bästa eller perfekta men jag försöker. Varje dag. Varje dag resten av mitt liv ska jag alltid göra så gott jag kan och alltid komma ihåg att hans tålamod med mig är beundransvärt. 

Men mitt i all de här lugnet kom tristessen tillbaka. Längtan efter att se eller göra nått. Att efter all kaos var de inte lugn jag behövde utan mer. Så vi avbokade vår en veckas tur och retur biljett till Grekland och bokade en enkel till sydney andra sidan jorden. Långt bort från allt som känns bekvämt. Och nu ligger jag här i sängen brevid en snarkande man och funderar på vad 2015 kommer att ge mig. För jag har ingen aning förutom att jag vill fortsätta vakna brevid denna snarkande man. Det är det som är säkert. Resten.. jag vet inte. Jag vet helt ärligt inte. 




CATEGORY: - COMMENT THIS POST