accordingtolina.blogg.se

Wanderlust

DATE: 2013-03-22 - 13:14:00
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Fanny Lyckman @ Nelly.com

DATE: 2013-03-21 - 15:53:43
Detta ska sure as hell beställas när jag får pengar. 199:- på Nelly. I f u c k i n g love it.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

your forever is all i need

DATE: 2013-03-20 - 20:49:29


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

rökringar

DATE: 2013-03-18 - 22:23:01
Otroligt bra dag idag ändå. Känns som om jag har använt den till fullo!
Började med en förmiddagslektion som gick bra, efter det kom Carro och lilla Lilly också gjorde vi lunch. Sen pluggade jag och gjorde klart nästan hela läxan och på det ett intensivt träningspass på 45 minuter. Otroligt skönt!
Nyss tagit ett bad för att mjuka upp kroppen lite, känner på mig att jag kommer ha nordens träningsvärk imorgon! 
Nu ska jag göra kvällsfika sen lägga mig i sängen. Goodnight people!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

plugg & te

DATE: 2013-03-18 - 18:30:42



trots att jag bara läser 3 kurser så känns det som om jag drunknar i plugg, vilket är rätt frustrerande eftersom det inte borde vara så krävande. menmen, bara å bita ihop! ska ta bort lösnaglarna när jag är klar med det här eftersom dom har börjat spricka.. sen ska jag tamme träna! var längesen nu...wish me luck
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

vi sa vi ska gå långt, vi sa vi hatar stället.

DATE: 2013-03-15 - 23:01:18
Inte trodde då jag att jag skulle sitta i en lägenhet i Bergsjö med min finaste älskling som spelar tv-spel medans jag pluggar en Fredag kväll. Det hade jag då aldrig gissat på om du hade frågat mig för ett år sedan.. Eller igår. Haha. Men när motivationen är framme ska den användas såklart. Har gjort hälften av läxan som ska va inne på Söndag, men tänker göra klart allt nu så jag slipper tänka på det. Oh my god I am good.
 

 
Dom kommer säga du är fri men det är bäst du stannar kvar
att du får välja vad du vill men det blir någons annans val
kan inte kalla det för tvång för vi har samma plan
vi är som bäst när vi tvingas slåss för varje andetag.


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Im a little drunk on you & high on summertime

DATE: 2013-03-14 - 17:29:00
N E E D S U M M E R N O W !

Fick det här fina + lite annat viktigt som mascara och foundation av mamma idag, i love it. Skorna är ju verkligen en perfekt skapelse, camo och nitar, kan inte bli bättre. matcha dessa med svarta tighta jeans och en lös vit tisha...
Kan det blir sommar nuuuuu?! Iallafall att denna kyla försvinner så att man kan njuta av solen?.
Iaf, tack mamma!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

todays

DATE: 2013-03-14 - 13:57:56


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Right from the start, you were a thief .You stole my heart.

DATE: 2013-03-11 - 22:56:49
Halloj!
Första dagen i skolan avklarad och det känns sjukt bra! Är så taggad på att klara av det här för sista gången, inga om och inga men. 
Har haft finbesök ikväll av Vanja, Carro , Marre, Milo och lilla Lilly. Alltid trevligt med besök! Nu är jag så jävla trött så skulle kunna somna på plats, vilket är i sängen passande nog!
 
Har hittat en illustratör som gör så fina bilder, måste införskaffas nån gång ju. Man blir så glad när man kollar på dom. Tovelisa heter hon som gör dessa.
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

“We can shoot rockets into space but we can't cure anger or discontent. ”

DATE: 2013-03-10 - 13:47:59
Goddag! Ligger i soffan görslö efter gårdagens utgång och är nå fruktansvärt hungrig. Måste ta mig i kragen och kliva upp härifrån, tror jag ska göra nå sallad med kyckling. Gaaaaah vad hungrig jag är. Och imorgon börjar jag skola, läääängtar. Ska lätt va bäst i klassen för omväxlingens skull!
 
Min bästaste finaste pojkvän köpte löshår åt mig, så blir till att förlänga håret nått tag! Ska bli så roligt med lite förändring med tanke på att jag haft samma frisyr since forever, eftersom jag är så jäkla feg. Gruvar mig till och med för att förlänga det, haha. Men det kommer bli såååå fiiint... hoppas jag.
(Bild från weheartit)
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Detta hår som man aldrig blir nöjd med..

DATE: 2013-03-07 - 19:06:52
Funderar starkt på att förlänga mitt hår med mikroringar. Löshåret jag beställde med clips visade sig vara den sämsta skiten ever, var alldeles för lite och tunt hår. Skulle haft dubbla så hade det säkert funkat. Men hade vart perfekt nu till våren/sommaren att ha en ständig hårförlägning och vill inte bränna fast det så skulle vara mikroringar i sånnafall. ÅÅÅÅÅHH jag vill!
Bild från Happyhair.se
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

life is so much funnier when you have a Dirty mind.

DATE: 2013-03-07 - 11:26:19


goddag! helt underbart väder ute och energin är på topp, dessvärre kan jag inte direkt göra nå då jag ska på upprop på komvux! ska ta och göra fruktsallad nu och sätta mig på balkongen, hörs later!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

stop holding on to what hurts and make room for what feels good.

DATE: 2013-03-06 - 21:49:16


såååå nöjd med mina naglar! nu ska jag äta en banan och kolla på the real housewives of Beverly Hills sen sova. goodnight!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Lindex

DATE: 2013-03-06 - 20:53:00
Som vanligt när jag är uttråkad så sitter jag och kikar runt på en massa kläder och nu kikade jag även på Lindex nyinkommna. Det är sällan jag är inne där eftersom man sällan hittar något förutom smycken och smink, men nu blev jag positivt överraskad, söta peplums och riktigt snygg skinnväst, massa fint hade dom ju. som vanligt kliar det i fingrarna ( hoppas på att det är nagellacket som torkar..) Men nej, nu är det shopping-stop!
 
Och med det kan jag också säga att jag håller på att sluta röka. Och istället för att bli skitsur som jag vanligtvis brukar bli så känner jag mig faktist normal mesta delen av tiden, men på kvällarna blir jag lite depp och överkänslig. Hoppas att det går över, haha. 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

mm yummie

DATE: 2013-03-05 - 00:13:22



kiwi, banan, jordgubbar & jordnötssmör!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Don't be hard on yourself, don't put pressure on yourself, life is just a chain of experiments and results, and you'll be perfect when you're dead.

DATE: 2013-03-04 - 18:56:42
Hej världens tråkigaste blogg, hur kommer det sig att du är det?
Jo, för att jag aldrig tar några trevlig bilder och har skitlite att säga. Men kan iallafall säga att jag börjar plugga den 11e, som jag har längtat! Nu blir det fan all in or go home, ska fan bevisa att jag kan. Att jag vill. För alla som hela tiden tror på mig men framförallt, för dom som inte gör det. 

Har haft en jättebra helg, för en gång skull så gick den inte sådär supersnabbt som den har en tendens att göra. Men tyvärr är ju alla helger för korta eftersom att när den är över så innebär det att älskling åker och jobbar. 
Ska ta och städa upp lite här hemma, är så sugen på att göra om här men vet inte hur.. Även fast jag gillar den här lägenheten så är den jävligt tråkig när det kommer till att förändra. Helst av allt skulle jag vela ha ett stort hus att dona i, det är ju fan drömmen. Och som man säga, den som väntar på något gott väntar fan alltid för länge.
 
Går alltid in på members när jag får mail därifrån, och tack gode gud att alla solglajjer var slutsålda på den här kampanjen annars hade det nog hänt en olycka.. Helt kär i dessa tre.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST