accordingtolina.blogg.se

torsdag

DATE: 2013-02-28 - 21:07:27


man blir ju så glad när det ligger något annat än reklam och räkningar i brevlådan, och idag låg glossybox och mitt nya löshår där! ligger i soffan och kollar på the real housewives of Beverly Hills säsong 3 i väntan på att älskling kommer hem! inte så illa pinkad denna dag e.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

barbie nails

DATE: 2013-02-28 - 16:41:51


äntligen långa naglar igen! i l o v e it! hoppas dom sitter ett tag nurrå..
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

cravings

DATE: 2013-02-23 - 18:23:00
Måste införskaffa lite roliga underkläder. Hur söta är inte dessa då? Man blir ju glad av att bara se dom istället för alla skittråkiga enfärgade jag har en tendens att köpa. Nä, mer färg på underkläderna får det bli. Dom här kommer från Gina Tricot och Lindex.
 
I väntan på mat denna tråkiga Lördageftermiddag så sitter jag och kollar runt på massa kläder, som vanligt. Tur man är duktig nog att inte klicka på beställ iallafall. 
Ikväll blir det mys med älskling, ska kolla på berättelsen om pi, tror den kommer va skitbra faktist. Och ännu bättre nu när vi har ny Tv och man slipper sitta och kisa med glasögon lixom..
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I always say shopping is cheaper than a psychiatrist.

DATE: 2013-02-23 - 15:48:19
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

my life like, ooh aah

DATE: 2013-02-23 - 13:19:02


godmorning peeps! sitter och äter frulle/ lunch right now. älskar dessa lugna och sköna helger, och att det töar lite ute. har på mig världens sommarlinne så bro, im feeling it! höh. fick mina skor jag beställde från members igår och gud jag är kär. lägger upp bild på dom senare!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

-

DATE: 2013-02-22 - 18:09:12
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I want summer. I neeeeeed summer.

DATE: 2013-02-21 - 18:18:27
(Fint @ www.Nelly.com)
 
Allåha. Har spenderat iprincip hela dagen med Carro. Hon ringde och väckte mig imorse, så då kom hon hit och åt frukost med mig. Sen bar vi iväg till stan och var där inne och kika lite. Hämtade ut min efterlängtade förlovningsring, men som vanligt så ska saker bli fel, och dom missade att göra hjärtat i graveringen. Å. Vad. Less. Man. Blir. Men det gick förmodligen att fixa med då måste jag va utan ring i ca 3 veckor till och det vill jag ju inte.. 
xoxo
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

how do you dream, when you cant fall asleep

DATE: 2013-02-20 - 20:50:30


har insett två saker idag: att varje jävla gång jag tar bilen till stan så hamnar jag efter i min tidsberäkning pågrund av att nån segpära promt ska ligga minst 20km/h saktare än vad man bör vilket är otroligt irriterande när man inte vågar köra om när det inte är bar mark.
den andra saken är att det inte spelar någon roll hur mycket man vill något för de går åt hääälväätee ändåå.

skit glad tjej, over n out!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

-

DATE: 2013-02-20 - 18:09:42

 
Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"! 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

So leave that click in my head and I will remember the words that you said. Left a clouded mind and heavy heart. But I was sure we could see a new start.

DATE: 2013-02-20 - 11:07:34
 
Hejsansvejsan! Idag kör vi på keps. Jävla bra grej det må jag säga. Mitt hår vill inte alls idag så då kör vi på räddaren åt nörden. Kan ju påpeka att jag är dödskär i låten mumford and sons - hopeless wanderer också. 
Idag ska jag köra igång med träningen igen nu när jag är frisk, finally. Kanske man blir på lite bättre humör. Ursch fyfan vad less jag är nu på allt. Vill börja plugga nu. 
 

Skänker en styrkekram till mamma som opereras idag. Älskar dig!
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

right now

DATE: 2013-02-19 - 18:45:16


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

ett steg framåt, två steg bak. inget fel med det, då har jag iallafall tagit tre steg.

DATE: 2013-02-19 - 17:27:00


halloj! är i full gång med att göra broccolisoppa. var och spände tandställningen idag och är nu lagomt öm i käften så skippar de här med tuggmotstånd. blev ljusblåa snoddar i tänderna, första gången jag kör på färg! det vart ju riktigt fräscht actually!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

M.A.C

DATE: 2013-02-19 - 13:26:17


look what i've got! bra är den, fin täckning, men har en tendens att lägga sig runt porerna.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

I rather feel pain than nothing at all

DATE: 2013-02-18 - 21:45:58
Inte många ord som utdelats på den här bloggen dom senaste dagarna. Har alldeles för lite att dela med mig av så det har helt enkelt inte blivit av. Men vad har hänt den senaste tiden då? Jaru, inget speciellt. Jag och älskling var på Ikea igen i Fredags, så nu är det banne mig köpstopp innan vi blir insnöad av grejer här hemma. Fast jag är nöjd nu. Tycker vi har fått det riktigt fint här! Sen..aa.. Inget annat roligt iaf.
 
Åh vad jag vill ha vår. Nu,nu,nu. Vill ha massvis av sol och snöplask! 
Vårfavoriter hos H&M
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

-

DATE: 2013-02-13 - 23:24:31


how i wish i wasn't breaking inside. wishing my feelings to die. smiling through heart and my eyes. telling somebody; hey, This is my life.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

the idea of losing you is breaking me

DATE: 2013-02-13 - 18:25:48
dagens;
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Bad things happens to good people and it isn't fair.

DATE: 2013-02-12 - 20:37:08
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Need to buy

DATE: 2013-02-12 - 16:02:08
Alltså, jag måste köpa den här foundationen!  Verkar vara så fruktansvärt bra. Tyvärr så kostar den 270 kr, och det kanske är lite väl häftigt att lägga ut på en foundation.. Men det borde ändå vara värt det om man använder den sparsamt, tillexempel på helger och så bara. Sen funkar den väl skit på min hy som precis alla produkter gör.. 
http://www.kicks.se/mac/studio-fix-fluid-spf-15-p10935
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

It's hard to find people who will love you no matter what.

DATE: 2013-02-11 - 16:57:43
Fortfarande sjuk.. Det positiva är att det är en förkylning och inte nån influensa. Det negativa är att jag är uttråkad.
Som fan. Fick med fitnessnudlar när jag beställde från fitnessguru, så tänkte göra nudlar, kyckling och kokta grönsaker. Är lite skeptisk, men vi får väl se!
 
Fitnessnudlar® Goda, nyttiga, naturliga och fiberrika perfekt för dig som bryr dig om din kost. Konjacu roten har ätits i Asien i tusentals år och är helt fri från kalorier, kolhydrater, fett och tillsatser.
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

We're a match made in Heaven. If they're gonna talk, let 'em. If they don't think we're good together, baby just forget 'em,

DATE: 2013-02-10 - 15:43:10
Förstår inte vart denna hemska förkylning kommer ifrån?! Var ju sjuk för typ en månad sen satt mitt immunförsvar har väl gått i vinter ide eller sagt upp sig från jobbet.. I dont know men bättre verkar det ju inte bli direkt.
Iallafall, så är älskling påväg hem från Sundsvall med en ny tv (Och Maxmat åt mig<3) så har ställt in den andra tvn i sovrummet nu, haha! Helt wonderful. Kan man kanske ligga kvar en stund i sängen på helgerna istället för att kliva upp och bete sig som en orkan..
Sen hoppas jag på att mitt löshår kommer till veckan också, funderar på om jag ska göra en ombre-färgning i det kanske..
Helst av allt skulle jag vilja våga på mig något sånt här.
When he's bad, he's bad. But when he's good, no one's better.
'Cause we're a match made in Heaven. And this kind of love's forever.
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

dreams are not how they seemed back when you were young

DATE: 2013-02-09 - 14:49:29


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Sick

DATE: 2013-02-09 - 14:00:42
Alltsååå.. Är lite sjuk ja. Mår allvarligt som en påse kattskit. Men ingen feber har jag, trotts att det känns som så. Eller så har febertempen balla ur, det är ju också ett alternativ.. Jaja, hoppas jag är bra tills på Måndag iallfall.
Fick hem gerjerna från fitnessguru och pilatesvideo och matta som jag besällt. Massa smink från Elf som jag är extremt nöjd med. Sen en tröja och ett par kängor från H&M!  Nöjdnöjd, men vill träna arslet av mig nuuu, men det går ju inte, måste ju vänta tills man är frisk. 
 
Dessutom så dyngsnöar det ute, vilket gör en ganska less eftersom jag trodde det var slut på sånt tokeri nu.. Men men, thats life. Ska fortsätta dö här i soffan nu.. 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

breakfast

DATE: 2013-02-05 - 13:52:11


bananpannkakor (1banan, 2ägg) chokladfluff (äggvita,proteinpulver,kakao) juice, grape, vindruvor och varma rabarber. yummiii!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

wish you were here

DATE: 2013-02-04 - 21:57:21


gud vilken jävla helvetesdag. allt har bara krånglat hela tiden. halvligger i soffan och orkar inte ens kliva upp nu när jag äntligen kan slappna av. önskar att älskling var hemma och krama bort allt. det är de värsta med att han jobbar borta, när man kommer hem och allt är bajs och man vet att skulle man bara få se han så skulle allt kännas bra igen. men å andra sidan är det nog nyttigt att få sakna varandra. men såna här tillfällen så är det fan skitjobbigt. när man verkligen behöver han.
( kuddfodralet jag beställde från lagerhaus, fiiint)
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

you have your own mind, do as you please.

DATE: 2013-02-02 - 15:01:00
lööördag heeela daaaan! har dona mestadels idag, massa hyller och sånt som ska upp ba så börjar jag bli rätt nöjd! sen ikväll är vi bortbjuden på mat, så de blir en himla bra lördag de här sörru. älskling håller på å kopplar ljud i bilen vilket kommer bli såå jävla bra för de är dödstråkigt att lyssna på mobilen medans man kör, haha! hörs så bra med tanke på hur mycket bilen låter. dessutom vill jag kunna sjunga med utan att skämmas för min ljuva stämma..
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

friday

DATE: 2013-02-01 - 23:22:52



efter att ha haft en ganska fartfylld för och eftermiddag så vart det hemmamys i soffan. ostkrokar, ölkorv, mango och kiwi, lite onyttigt med nyttigt, snacka om att lyxa till de.......eller
CATEGORY: - COMMENT THIS POST