accordingtolina.blogg.se

countdown

DATE: 2014-10-29 - 13:44:00
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

revlon färgbomb

DATE: 2014-10-28 - 22:22:00
Färgerna stämmer inte riktigt överräns med verkligeheten, men ni ser ju att det blev helt klart skillnad!
Dock fick jag aningen panik då jag insåg hur snabbt färgen fastna och det sluta med att jag inte hade koll på vart jag lagt i färgen för att det var imma på spegeln, hur länge eftersom jag i slutet tog fingarna istället för kammen och hade fullt upp med att få bort det från händerna (Tips: skippa inte handskar!!!) så nu ser mitt hår nyfärgat men väldigt fläckigt ut.. Bätre lycka nästa gång säger jag ba!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Tisdag

DATE: 2014-10-28 - 19:09:00
Godkväll! Idag har jag vart in till Hudik och träffat Petra och lilla Wilde. Sen när jag kom hem bar vi upp soffan på vinden och upp sängen i vardagsrummet. Det är så jäkla mysigt och komemr vara underbart att vakna av (förhoppningsvis) sol, slå på tvn och kolla på nyhetsmorgon och ligga å dra sig med en kopp kaffe... 
Snart åker vi, och just nu är jag inte nå nervös utan vill bara komma ner nån jäkla gång så man slipper vänta!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

cozy

DATE: 2014-10-24 - 21:38:14


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

bas favoriter

DATE: 2014-10-24 - 13:54:00
eftersom jag är såååå jäkla uttråkad så tänkte jag göra en liten review på sminket jag köpte inför bröllopet.
Sensai lift up base
En primer som ska bla återfukta, fylla i mjuka linjer och rynkor, skapa jämn yta och stärka effekten av makeup, minimera uppkomsten av defekter. Jag tycker att den är jättebra och är en av få primers som faktist är värd att använda. Jag hoppar aldrig primer längre just för att jag märker vad den gör. 
465 kr.
 
Estèe Lauder Double wear Foundation
Ska täcka alla ojämnheter perfekt, hög täckningsgrad och ska vara mycket hållbar.
Jag älskar denna foundation och den håller faktiskt måttet, vilket den borde göra med tanke på det saftiga priset.  jag blir alltid oljig i ansiktet och sminket har en tendens att samlas runt porer men detta göra inget av det.
Trodde den skulle ta slut på engång, men det är ungefär hälften kvar efter 2 månader. enda negativa är förpackningen.
445 kr.
 
Estèe Lauder Double wear stay-in-place flawless wear concealer
Ska täcka ojämnheter i hela ansiktet, funka mot mörka ringar under ögonen, hålla hela dagen utan att kladda och ska täcka medium till mycket.
Den här concealern är kanske inte nån mirakel concealer, men det jag föll för var att den inte får mina linjer runt ögonen att se ännu tydligare ut som många andra gör. Den kan dock inte trolla bort en finne totalt vilket den borde kunna med tanke på priset.
315:-
 
Chanel Mat Lumiere Compact
Ska vara mattgörande och hålla i 12 timmar. Jag älskar det här pudret och ett stort plus är ju, såklart, Chanels fina förpackningar och att den är refillbar. 
Hittar dock inget riktigt pris, men runt 6-800:- finns i vissa kicksbutiker.
 
 
 
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

boooring day

DATE: 2014-10-23 - 16:30:49

trökväder ute vilket innebär tofflor och mjukisbyxor! ska nog spendera kvällen i soffan och kolla ikapp en massa avsnitt av bigbrother. roligare än så blir inte denna torsdag.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

dinner with my gals

DATE: 2014-10-22 - 21:00:01

myslångmiddag med tjejerna på Ming idag. ligger i soffan nu med koma och kan inte förstå hur mycket som gick i oss, haha. kommer ta några dagar att smälta maten tror jag...
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

new in / in my bag to the land down under

DATE: 2014-10-21 - 22:16:51

inför den här... resan så har jag ju köpt lite nya saker och kläder, och tänkte att jag kanske ska dela med mig vad jag kommer att packa med mig. 30 kg bagage får jag ha, och 8 kg i handbagage. det är typ vad jag väger. diffar en 2 kg, 3 när jag har bra dagar, haha. packa kommer vara ett av det svåraste i praktiken så att säga, det är inte bara att vända om man glömmer något lixom...

lotion som ska jämna ut huden med ett fint skimmer i från h&m / min favorit dagcreme från apoteket som är den enda som faktiskt funkar bra under makeup / våtservetter att ha med på planet från h&m.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

dont tame the chaos in you

DATE: 2014-10-21 - 19:34:16

dom bara står där och väntar på oss! nu är det mindre än två veckor kvar. idag har vi packat lite och bärt upp massa saker på vinden.

och imorgon blir det middag med mina Girls. sista gången vi 4 är samlad på vem vet hur länge. uscha, gör ont i magen när jag tänker så..

vet inte hur jag ska avsluta det här inlägget... hörs häj?
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

good memories

DATE: 2014-10-19 - 22:43:59

i fredags hade vi utflyttningsfest, det var himla kul men också jobbigt. för första gången fick jag en sån här riktig viskafaktisktåka-känsla vilket resluterade i både tårar och kramar, haha. man inser verkligen inte vilken relation man har till människor och en plats förrens man ska lämna dessa/den.

lördag var jag så bakfull att jag svimma. på riktigt. hur är det ens möjligt? jag trodde inte att jag mådde SÅ dåligt men jo, tydligen.

idag mår jag betydligt bättre och har både städat, sålt bilen (gråter lite till) och vart på kalas. nu ska jag göra mig klar för sängen. godnatt
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

my love

DATE: 2014-10-16 - 23:33:40

"She loved him because he had brought her back to life. She had been like a caterpillar in a cocoon, and he had drawn her out and shown her that she was a butterfly."

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

new hair

DATE: 2014-10-16 - 16:13:08


lovelovelove it! har aldrig vart så nöjd, speciellt inte när det innebär att korta av mitt hår men alltså, toknöjd. tur jag har en svärmor som kan!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

for me, myself and i

DATE: 2014-10-15 - 20:54:55

ja, såhär förjvlig ser man ju ut. men jag ser det fina resultatet bakom svullnaden och blåmärkena så jag väntar ivrigt. gick väldigt bra den här gången också, la i juvederm 0,55 och tycker att det blir lagom. att fylla läpparna har aldrig handlat för mig om att förändra, utan förbättra. jag är nöjd med formen på mina läppar men inte volymen. ett par plutiga läppar är så himla fint så länge det inte går över styr.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

choklad & världens bästa man

DATE: 2014-10-15 - 14:17:28

Idag har jag gjort läpparna igen (visar bild sen) och det innebär att jag tänker ligga i soffan och kolla på bb och äta choklad som min bäste man ordna! haha
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

boom clap

DATE: 2014-10-11 - 18:12:52

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

growing up so fast

DATE: 2014-10-10 - 20:25:12
Idag har jag ju vart till söderhamn och hälsa på dom här två sötnosarna och mamma Petra. Det som kommer va en av dom jobbigaste sakerna med att befinna sig på andra sidan jorden i ett år är allt det man missar med barnen vi har omkring oss. Rädslan att man glöms bort och kommer hem och dom ser frågande på en. Vi åkte iallafall till Gävle och där vart de lite småshopping och god lunch.  Nu sitter jaghemma i soffan och ska kolla på Big Brother, det ösregnar ute och jag är svintrött, så blir nog en tidig kväll. 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

finally a selfie

DATE: 2014-10-09 - 21:52:51

godkväll! idag har vart en minst sagt fullspäckad dag, först kom en kvinna hit och värdera huset, sen åkte jag till sundsvall med mikaela och på kvällen bjöd vi mamma, bror och brorsdotter på mat, pulled pork med tacotillbehör och vit chokladfondant med glass och jordgubbsås.

imorgon ska jag till söderhamn och hälsa på Petra, stina och william. resten av helgen blir det nog lugnt. är inte van att göra såhär mycket, haha.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Dining room

DATE: 2014-10-09 - 15:06:00
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

La kitchen

DATE: 2014-10-08 - 15:08:00
 
 
 
Många bilder! Är sååååå nöjd med köket och det var även jobbigast att göra. 
Köket är från Epoq, men om vi skulle göra kök nån gång igen i framtiden så blir det nog Ikea. Det var så himla mycket strul med Epoqs kök och när det krångla så var det svårt att få tag på en person som visste hur man skulle göra.. Men det står på plats, jag älskar det och tycker det är jättefint.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

välkommen in

DATE: 2014-10-07 - 14:38:00
 
 
Tänkte ta tag i å visa hur vårt hus har blivit. Sen vi flytta hit i Januari har vi renovera typ konstant.
Men det här är hallen. Första bilden är mäklarbild då det var, tyvärr, den bästa bilden. Jag tyckte att jag tog så mycket före-bilder men näe. Vad jag vet tills nästa hus är att det första jag ska göra är att ta mååånga kort på alla rum.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

theese shoes tho'

DATE: 2014-10-03 - 22:14:37


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

En månad

DATE: 2014-10-03 - 12:54:05
 
Om en månad så åker vi. Helt otroligt. Så overkligt.
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

echo

DATE: 2014-10-02 - 21:20:25


Här ekar det tomt... kan iaf uppdatera er lite med att jag och vanja var till sundsvall i veckan för boobcheck. mitt ena implantat har glidit ner lite eftersom mina revben på ena sidan är ojämn, så det vi kunde göra är antingen spänna huden eller lägga i ett nytt implantat som är större och ultra high profile, är dock inte så sugen på att göra nått av det eftersom jag vill göra större nån gång i framtiden ändå. fyndade iallafall detta i sundsvall, ny sportbh på cubus och ny vs på rusta, haha. sen har jag och alex renoverat tvättstugan så nu är den superfin. och... sen ... har det inte hänt så mycket mer. nu vart det här väldigt lång och tråkig text så vi avslutar det här inlägget nu. pusshej
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST