accordingtolina.blogg.se

Watsons bay

DATE: 2014-12-29 - 10:35:34
Hello! Today we spent our day in.. ne skojja ba! Idag åkte vi till watsons bay och sola, och guess what!!! Jag bada! Första gången sen vi kom hit! Man behövde bara gå ut några meter så var vattnet till hakan vilket var ganska skönt för är de långgrundt så tar de sån tid att komma i och det var inga gigantiska vågor.
Sa att jag vela ha snäckor och då kom alex å micke med dom här. Souvenirer från havet.
Annars då? Jo mina brön är kritvit och nu ser det ut som att jag har bh på mig fast jag inte har de och lika så på underdelen. Solade topless en stund men inte tillräckligt för att de gjorde nå nytta... Pusshej!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

tacosunday

DATE: 2014-12-28 - 11:01:32
Yummie! Idag har vi inte gjort så mycket förutom att söka jobb. Det roligaste var typ att prova dom där nya tacoskålarna som inte hann komma till bergsjö innan vi for. Dom var goda. Svår att äta. Pusshej
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

i found what I've been looking for in myself

DATE: 2014-12-27 - 15:30:21


Plugga drinkar mitt i natten och lyssna på Marina and the diamonds - happy.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

a different christmas

DATE: 2014-12-27 - 14:53:10

(24e) Ja, annorlunda jul var det allt! Den spenderades i bondi, Åt väääärldens godaste grillmat, hade ganska tråkigt väder men det gick att sitta ute, drack öl och vin, spelade nått konstigt guys vs girls spel och åkte hem i ändå lagom tid och la oss.

(25e, riktiga julafton här) var så hiimla seg och trött i kroppen hela dagen även fast jag inte var ett dugg bakfull. Att sminka sig lät bara jobbigt och duscha ännu värre.. men jag röck upp mig tillslut så vi begav oss till mot en bekant där dom hade en liten hemmafest men käkade först hamburgare på oporto och kollade på när regner ööste ner. Vi drack vin och hade julklappsbyte. Jag fick nästan ett kilo m&ms och det var totalt opersonligt men det var lycka att ändå få öppna en riktig julklapp. Vi gick hem innan tolvslaget och la oss i sängen och kolla på breaking bad. #gamlagiftaparet
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

life began when i fell in love with you

DATE: 2014-12-21 - 13:22:55
För tre år sedan trodde jag varken att vi skulle vara gifta eller bo i sydney. Nej, för tre år sedan var jag 19, hade ingen aning om vem jag var och kunde inte peka ut en centimeter på mig själv som var värt att älskas. Men det kunde du.

Och det gör mig lyckligast i världen.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

firework

DATE: 2014-12-21 - 10:20:51
Ett glas rosévin innan vi begav oss mot operahuset för att möta upp micke med flera.
 

Sen var vi till darling harbour och käka italienskt och varje lördag klockan 9 är det fyrverkerier där, vi har alltid lyckats missa de även fast vi vart i närheten och bara hört dom, men igår kom vi right in time!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

awesome time

DATE: 2014-12-17 - 11:14:59
Ja, så har nästan 4a veckor gått. Sådär ba, pang poff. Att gå i skolan har aldrig vart så roligt men det har vart kämpigt pckså.  4 roliga men intensiva veckor.  Och idag hade finalexam och what to say, omprov på fredag i iallafall ett av proven. Imorgon är det graduation och då  får vi veta hur alltihopa gick också blir det middag och rusdrycker. Jag är iaf sjukt glad över att jag gjorde de här och hooooopppppas så mycket att jag klarar omprovet.#hejaglatthumör 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

15 december

DATE: 2014-12-15 - 13:20:15
Idag har det vart en annorlunda dag här i sydney. idag fick jag en reality - check att jag faktist är kvar här på samma jord där allt inte bara är bra. För lite så har det känts sen vi kom. Att allt bara är bra. Att människor är snälla och trevliga. Att alla vill dig ändå väl. Jag har inte vart lika deprimerad på livet och människor. 

Men idag sprack min lilla bubbla. Idag slungades jag tillbaka till verkligheten och once again förargar jag mig över mänskligheten och hur hemska människor det faktist finns, överallt. Det ligger lixom där i bakhuvudet alltihop även om man själv är säker. Och tiden det tog att inse att det här är allvar, att det faktist händer här i närheten och att man faktist inte vet hur det kommer sluta. 

För även när dom här människorna kommer ut så kommer det alltid finnas där i dom. Och det gör mig så arg. Att såna här saker bara inte går över även om man är fri.  
Och det spelar ingen roll hur mycket du tycker en sak, hur stark och rätt du tycker att din åsikt är, du har aldrig någonsin rätten att förstöra någon på grund av det. 

Human Kind
- be both.


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

#trueshit

DATE: 2014-12-12 - 12:24:11
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

lördag

DATE: 2014-12-07 - 07:26:24
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

en månad

DATE: 2014-12-03 - 09:07:00
Svindålig bild när jag försöker flaira, men det var den ända jag såg någorlunda normal ut i ansiktet på.
 
Idag har vi vart här i sydney i en månad. Ibland känns det som så, ibland känns det som en vecka och ibland som skitlänge. Jag ångrar iallafall inte en sekund att jag har åkt för bara på den här månaden har jag gjort saker jag trott att jag inte kan eller som jag tror att jag kan men inte vågar. Jag har utmanat mig själv, små steg i taget. Och det känns så jäkla kul. Men jag saknar mina käraste, jag saknar att prata med dom. Är det något som är jobbigt med att vara på andra sidan jorden så är det tidsskillnaden...
 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig i sängen, plugga och svulla godis.
hejs!
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

today

DATE: 2014-12-02 - 11:39:08
Köpte en påse lösgodis (de jag nämnde igår) på 1,2 kilo. Vanligt lösgodis lixom.  Cirka 250 svenska kronor . Japp. Fick iallfall godispåsen i en fin påse.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

k-mart

DATE: 2014-12-01 - 09:03:25
 Detta skulle egentligen komma upp i fredags när jag låg sjuk med blev av med internet då. Hade sååååå jäkla tråkigt så gick på k-mart och skulle köpa hårfärg och godis. Hittade lite andra roliga saker också rå såklart..

tänkte iallafall göra en liten lista med saker jag saknar mest (och tagit förgivet) :
Att kunna prata i telefon. Det suger å typ gå å handla själv eller så å inte ha nån att prata med.
Lösgodis. Har inte sett nått typ supermarket eller liknande som säljer det. Hittade ett ställe mitt i ett köpcentrum som sålde svindyrt lösgodis. Ochså saknar jag olw chips och dipp.
diskmaskinen.  Jag hann knappt lära känna den innan jag var tvungen att börja handdiska igen.
vanlig jävla sås. Typ bea, brunsås och pepparsås. Massvis med sås. Mhm. 
Ha plats i kylen.  Vi har ett hyllplan i en kyl att förvara våra saker på typ. Och att handla mat som vanligt. Man vet aldrig vad saker ska smaka som man köper.
nätshopping. Ett av mina större intressen. Jag har abstinens. 




CATEGORY: - COMMENT THIS POST