accordingtolina.blogg.se

Två nya

DATE: 2015-02-27 - 07:41:28
Sprang in på priceline efter jobbet och köpte ny Hårolja och värmeskydd , och oljan doftar .... Amazing. Om den är bra så är det ju ett plus i kanten. Sen käka jag lunch/middag med alex innan han skulle tillbaka  till jobbet så nu är jag hemma  och tvättar. Rolig fredag! Helger  är inget man längtat efter längre då dom innebär jobb för både mig och alex. Well well, ha en bra fredag så höres vi!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

the bags under my eyes are chanel

DATE: 2015-02-26 - 14:19:32
Trött trött trött... har jobbat kväll och ligger nu i sängen och ska sova. Börjar 11 imorgon. Uäh. 
Godnatt!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

smoothielicious

DATE: 2015-02-25 - 07:01:19
Har fått upp ögonen för smoothies efter en period av att varit less  på det. Här finns det något som heter Up&go vilket är en flytande frukost i en tetra som är perfekt som bas istället för vatten eller mjölk då den blir lite "matigare".

Up&go, banan och passionsfrukt / Up&go, banan och nutella. 

Något jag är lite besviken  på här borta  är att jag trodde att frukt och grönt skulle vara lite billigare med tanke på att det inte behöver fraktas lika långt som hemma i sverige. Speciellt när man hör farmare jobba under halvdana omständigheter och betalning.. synd att det oftast i slutändan är fel personer som får pengar i pocketen... 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

I am homesick for a place I am not sure even exists. One where my heart is full. My body loved. And my soul understood.

DATE: 2015-02-24 - 12:36:16
En tredjedel av tiden jag får vara här har gått. En hel tredjedel. Det känns som om jag inte har gjort nått men ändå har jag åstadkommit mer än vad jag gjort dom senaste åren hemma. Ibland vill jag hem. Till allt utom vardagen. Jag saknar  bekvämligheten i att ha ett eget hus där allt  är mitt men samtidigt så älskar jag att jag bor med två främlingar som växt upp på ett helt annat sätt än jag. Ibland saknar jag lugnet. Tystnaden. Men när jag en kväll hör raketer som jag kan se från balkongen så smäller det så högt mellan  husen och jag ler över att ingenting, ingenting är som hemma. Att jag är i en stad som aldrig sover. Att kunna gå till jobbet klockan  elva en måndag, tisdag eller söndag och se folk sitta på uteserveringar och ta en bärs utan att folk undrar vad denne har för problem. Ibland  vill jag bara slippa värmen men när jag tänker på kylan hemma, mörkret och snön så känner jag lite ångest och jag ändrar min tankegång rätt snabbt. Ibland vill jag till  Göteborg. Ibland vill jag till Bali. Eller ibland vill jag bara någonstans. 

Och jag undrar, hur man kan vara hemma på flera platser. Jag undrar vart det är menat att jag ska vara. 


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

sea life

DATE: 2015-02-23 - 12:15:08
Goddag! Idag impuls gick vi på sea life och det var hur kul som helst! Ett litet urval av alla bilder här.  Såg så många konstiga djur och fick en ny respekt  för vatten även fast jag alltid haft det men nu blir det bada tårna.. Fick klappa en sjöstjärna och en sjögurka ,  haha. Sen gick vi hem,  laga mat sen har vi badat i poolen.  Bra dag! 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

saknaden efter svensk pizza

DATE: 2015-02-23 - 00:22:29
Igår  vart de pizza i sängen,  Alex var bakis  och jag hade jobbat då kändes som ett bra beslut dock är det inte i närheten så gott  som svensk pizza är.  Och ingen bea  har dom heller.   idag är jag ledig så blir en runda på stan.  Svintråkigt  väder har vi idag å. Heejjjss 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

banan & nutella

DATE: 2015-02-20 - 11:54:59
Kan ju vara den bästa kombinationen genom tiderna. Oh. My. God. 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

brows

DATE: 2015-02-20 - 08:45:39
Jag måste nog ta och införskaffa mig denna. Min nuvarande ögonsbrynsskugga har blivit så torr och konstig att använda och jag tycker aldrig mina ögonbryn blir bra längre. Har kollat på reviews på youtube och den verkar ju som en holy grail produkt.. den är även smudgefree och vattenfast vilket är perfekt när det är 30 grader och du svettas som om det vore sista timmen vod liv.. Sephora ligger precis brevid mitt jobb så kanske slinker in dit imorgon...
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

part2 från manly

DATE: 2015-02-18 - 01:05:32
Hejhej! Igåt var både jag och alex ledig så då åkte vi ut till manly med micke och en av våra roomies. Vi började med att gå till ett ställe där man kunde cliff divea. Jag kollade på då jag intr har dödslängtan. Sen gick vi ner till stranden och jag badade för andra gången i gigantiska vågor, i början var de kul med sen gick vi lite längre ut så då vart de läskigt å jag gick upp å sola. Sen fattar jag inte, slutar min pigmentering vid halsen eller??????? Tackåhej 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

day off part 1

DATE: 2015-02-17 - 12:49:18
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

alla hjärtans dag

DATE: 2015-02-14 - 12:46:23
Hade skrivit ett jävligt lång inlägg också försvann det. Förmodligen för att jag klagade igenom hela inlägget att det själv blev så bittert att de tog självmord. Anyhow, den här  hjärtansdagen har inte vart nån höjdare, jag och alex jobba om varandra och hade ett par timmar runt middagstid som vi tänkte spendera tillsammans och äta, men istället vart det sjukan och få nått mot min urinvägsinfektion. Yay. Det gick iaf hur smidigt som helst och nu går jag på penicillin. Påvägen hem fick jag handla middag då och var sugen på allt. Hamburgare, pommes, sushi, cola, cider, bananasplit-shot, kitkat.. planen var att ligga i sängen, svulla och kolla på veckans brott men internet var på minus så kolla mer på stillbilder än rörligt... kul satttteeee, happy valentines day, peeps! 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

add a little happiness

DATE: 2015-02-13 - 20:16:00

1. push yourself to get up before the rest of the world - start with 7am, then 6am, then 5:30am.
go to the nearest hill with a big coat and a scarf and watch the sun rise.

 2. push yourself to fall asleep earlier - start with 11pm, then 10pm, then 9pm.wake up in the morning feeling re-energized and comfortable. 


3. get into the habit of cooking yourself a beautiful breakfast. fry tomatoes and mushrooms in real butter and garlic,fry an egg, slice up a fresh avocado and squirt way too much lemon on it. sit and eat it and do nothing else. 

4. stretch. start by reaching for the sky as hard as you can, then trying to touch your toes.
roll your head. stretch your fingers. stretch everything.


5. buy a 1L water bottle. start with pushing yourself to
drink the whole thing in a day, then try drinking it twice.


6. buy a beautiful diary and a beautiful black pen. write down everything you do, including dinner dates,
appointments, assignments, coffees, what you need to do that day. no detail is too small.


7. strip your bed of your sheets and empty your underwear draw into the washing machine.
put a massive scoop of scented fabric softener in there and wash. make your bed in full.


8. organise your room. fold all your clothes (and bag what you don’t want),
clean your mirror, your laptop, vacuum the floor. light a beautiful candle.


9. have a luxurious shower with your favourite music playing.
wash your hair, scrub your body, brush your teeth.
lather your whole body in moisturiser, get familiar with the part between your toes,
your inner thighs, the back of your neck.


10. push yourself to go for a walk. take your headphones, go to the beach and walk.
smile at strangers walking the other way and be surprised how many smile back.
bring your dog and observe the dog’s behaviour. realise you can learn from your dog.


11. message old friends with personal jokes. reminisce. 
suggest a catch up soon, even if you don’t follow through. push yourself to follow through.


13. think long and hard about what interests you. crime? sex? boarding school? long-forgotten romance etiquette?
find a book about it and read it. there is a book about literally everything. 


14. become the person you would ideally fall in love with. let cars merge into your lane when driving. pay double for parking tickets and leave a second one in the machine. stick your tongue out at babies. compliment people on their cute clothes. challenge yourself to not ridicule anyone for a whole day. then two. then a week. walk with a straight posture. look people in the eye. ask people about their story. talk to acquaintances so they become friends.

15. lie in the sunshine. daydream about the life you would lead if failure wasn’t a thing.
open your eyes. take small steps to make it happen for you.

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

in my blue shoes im walking

DATE: 2015-02-13 - 11:26:35
Gjorde en liten tur på gallerian innan jag gick och handla tråkmat. Att ha ett hyllplan i ett kylskåp innebär att handla lite - handla ofta. 
Men hitta 4 dollars pjucksen i blått så då tänkte jag: vad roligt med ett par blå skor, kan ju piffa upp vilken svart outfit som helst. Sen en peelingmask, min hy har verkligen blivit sååååå bra sedan jag börja använda headset. Måste ha vart telefon som var boven till finnarna. Och ett dryshampoo för mörkt hår! Tack å gånatt. 
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

australis

DATE: 2015-02-12 - 10:03:17
Dessa står högst upp på min önskelista när det kommer till smink. Speciellt australis velourlips,  dödssnygga matta färger!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

mörk choklad

DATE: 2015-02-10 - 12:31:40
Hejhopp! Idag har jag som vanligt jobbat, men har fått gått tidigare två dagar i rad pga lite folk.. vad händer? Så gick och köpte hårfärg för att få bort utväxten plus att mitt hår var långt ifrån mörkbrunt.. nu ska jag iaf trotsa tröttheten och plugga.

Mitt liv måste låta otroligt roligt. Är på andra sidan jorden å de ända jag gör är å jobbar å pluggar.

och förresten, hur bra var inte realitystjärnorna på slottet eller vad det heter?! Längtar tills nästa avsnitt! 

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

dittådatt

DATE: 2015-02-09 - 11:16:03
Häj! Efter jobbet mötte jag upp alex å sen micke, gick på Starbucks och drack strawberry cheesecake den var.. finner inga ord. Så jäkla god. Sen gick vi och kolla på lägenhet och den var sååååå perfect med gym och pool! Så hoppas vi får den!+!!!!!@!! När vi gick tillbaka till stan så stötte vi ihop med en fotoautomat som vi tog bilder i, och rn hjärtstol där vi Försökte se söta ut sen prova vi att ta panoramabilder å va med i bilden flera gånger.. kul!
Sista bilden är från igår när jag och alex satt å käka subwaymacka i darling harbour och jag fick en fiskmås i huvudet...
(Ursäkta sämst bildkvalite men var lat å skicka bilderna från alex mobik via facebook..)
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

in love with the bartender

DATE: 2015-02-07 - 11:50:01
igår var jag och micke på alexs jobb och drack öl. Så roligt att se honom på fel (eller rätt?) Sida av baren. Vela bara kasta mig över baren å hånglas lite men vet inte om det skulle vart så uppskattat..mm.. nu ska jag sova. Godnatt
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

vroomvrooom

DATE: 2015-02-07 - 08:42:56
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

fladderbraller

DATE: 2015-02-05 - 08:14:10

Loove theese pants och skulle gärna ha dom i svart också!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

i love a good latte as much as kanye loves kanye

DATE: 2015-02-04 - 23:59:34
Igår var jag ledig och alex hade sin första dag på jobbet. Innan han skulle dit tog vi en kaffe och nervositetrökte. Det gick iallafall bra för han och jag är så himla glad och stolt fru! Det tråkiga är att vi kommer gå om varann då jag jobbar dagar men we will make it work. Är väl såhär å vara vuxen å jobba å grejja. Haha.

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

long day / new in

DATE: 2015-02-02 - 11:46:30
Halloh! Idag har jag jobbat till stängning och det är ju precis lika kul som det låter. Efter lunchruschen har vi knappt nå kunder så man står mest och stirrar. När jag gick hem gick jag iallafall in på priceline för att köpa en ny eye-makeup rengöring eftersom den andra inte funka alls. Och med varan jag tänkte ut i handen frågar jag i kassan om den verkligen funkar för vattenfast mascara och då rekomendera dom en annan, garnier micellar cleansing water som tydligen skulle va såå jätte bra för vattenfast även om förpackningen inte säger ett dugg om de. Och ja, in my butt vad den sög så inatt får jag sova med mascara. Köpte även dom här stripsen för porer, tummen upp för dessa iaf!

tråkigt inlägg. Pussåhej


CATEGORY: - COMMENT THIS POST