accordingtolina.blogg.se

sista glossyboxen

DATE: 2014-01-30 - 23:25:29

sad but true, haha. lite sorgligt ju.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

thanks babe

DATE: 2014-01-28 - 21:47:42



köket är inte riktigt klart än så får bli bilder på de imorgon istället.
fick iaf vs coconut passion av älskling när jag fyllde år. första lotionen jag använder som lukten verkligen sitter i! pluspoäng där.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

tiden räcker lixom inte till

DATE: 2014-01-28 - 12:28:12

i fredags blev vi med hus och jag älskar det. vi är i full gång med renoveringen och det är lite lätt kaos här just nu. men vårt finafina matbord från mio äter vi vid och imorse blev det lyxfrulle i vårt snart klara kök. kommer bilder ikväll!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Birthday gift

DATE: 2014-01-22 - 12:23:20
+ Pengar. Tack mamma! <3
 
CATEGORY: New in - COMMENT THIS POST

Happy b-day to me

DATE: 2014-01-21 - 21:32:33
Idag kom kära Erica till mig, vi gjorde fruktsallad med jordgubbsmousse (som var to die for) och åkte en sväng till huset sen impulskäkade vi på pizzerian. Att fylla år är mest en börda och hade inte Erica kommit idag hade jag varken klätt på mig eller borstat håret. Men nu är jag iallafall 22 år. Yay.
 
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I och med att jag blir äldre desto längre sedan var det jag såg dig

DATE: 2014-01-21 - 09:29:21
Som vanligt varje år så kan jag inte förstå att tiden gått så fort. Att jag överlevt. Att åren passerat och jag är fortfarande här. Jag må vara repig och ärrad men jag är här. Och det är ju det som räknas. Men det är fortfarande någon som inte är här. Någon jag önskar tillbaka. Någon jag vill ha en ursäkt ifrån och någon jag kan skälla på för att han utsatt mig för det här. Jag är less på att börja varje födelsedag med att gråta. 
"Men inte vill väl han att du ska vara ledsen"
Nej, det är klart han inte vill det, men då skulle han valt en annan dag att säga upp sig från livet på. Jag kan inte sluta känna, eller tänka, eller ignorera det för det har hänt och är jag inte ledsen så är jag arg eller besviken eller sorgsen. Jag kan inte låtsas som om det är en vanlig födelsedag för det är det inte och jag kommer inte ens ihåg hur det känns. 
 
Idag är det 8 år sedan. Är det verkligen så länge sedan jag satt där vid sängkanten med Tim och han fråga om jag vela hålla pappas hand och jag visste inte om jag våga men han sa att den var varm, att det var okej. Jag kramade hans hand som aldrig kramade tillbaka. Jag skrek i mitt huvud att SNÄLLA GE MIG ETT TECKEN LÄMNA MIG INTE DU FÅR INTE DÖ SNÄLLA KRAMA MIN HAND TILLBAKA. Men det gjorde han inte. Jag har för mig att han hade målarfärg på tummen men det är länge sedan så jag minns ju inte riktigt.  Men jag minns pipet från respiratorn. Jag minns när sköterskorna kom med skorpor. Jag minns när dom skulle ta bort alla slangar. 
 
Idag är jag 22 år. Vuxen lixom. Kanske slutade jag mentalt att fylla år 2006 för jag känner mig fortfarande som 14.
Minnen har bleknat. Det jag minns tydligast är pappas ögon. Och hans skäggstubb som i princip alltid var vass. 
Men jag kommer inte ihåg hur han luktade. Eller pratade.
Inte ens om jag försöker.
 
CATEGORY: Words - COMMENT THIS POST

NY KATEGORI - OUR HOME

DATE: 2014-01-19 - 20:58:34
 
Ny kategori - our home!
I princip hela helgen har spenderats i huset och vi har målat å målat å målat å donat! Kommer bli så fint när det är klart. Ska försöka att lägga inläggen i rätt kategori men jag bloggar ju ofta från mobilen och då går det inte att lägga till kategori men ska försöka komma ihåg att ändra det på datorn sen.  På Fredag åker vi in till stan å skriver på alla papper och då kommer också vår första natt spenderas där. Längtar!
CATEGORY: Our home - COMMENT THIS POST

2014 Vattumannen

DATE: 2014-01-18 - 08:24:00
Förra året la jag upp mitt årshoroskop från Veckorevyn och nu ibörjan på 2014 så läste jag det och vart så amazed över hur mycket som stämde, så lägger upp det igen så jag kan läsa det nästa år!
 

Vattumannen
20 januari – 18 februari

Året överlag: Det finns mycket som man kan avundas dig för det kommande året, kära Vattuman. Du är i en period i ditt liv där du lyckas tjäna pengar med ren kreativitet, där du är orädd, vågad och står pall för de flesta utmaningar, och i år kan du dessutom se en riktigt härlig soluppgång för en relation. Det kan vara en nuvarande relation som etableras ännu starkare, eller en helt ny relation, oavsett vilket är oddsen på din sida nu. Det enda område där du fortfarande har en del att kämpa med har med jobb att göra, men inte nödvändigtvis studier. Det är just jobbet som känns lite extra trögt mellan varven, och mitt bästa råd här är att hålla ut och jobba på – belöningar kommer! Speciellt under våren kan du med gott mod utveckla ett sätt att få saker på jobbet att bli roligare, och det här kan ta dig en lång bit på vägen.

Kärlek: Det bubblar och sprakar för dig, kära Vattuman. Om du letar efter kärlek kan du börja leta extra noga i mitten och slutet av maj. Förälskelserna hänger i luften under den här perioden. Under andra halvan av året växer en relation så det knakar, och planeterna vill dig verkligen väl. Förbered dig på att attraheras av positiva, generösa personer som mer än gärna vill dra med dig ut på äventyr och upptäcktsfärder – inget du skulle tacka nej till. Du bemästrar allt från intima relationer, utvecklande relationer, intensiva flirtar och korta förälskelser detta år – och kanske hinner du till med alla dessa olika kategorier. Ett riktigt superår.

Mest romantiska perioder: Mars blir din månad, kära Vattuman, och du attraherar även andra lite extra under denna månad. Maj har ruskigt mycket potential, och nästan samma gäller för slutet av juni. Mest spännande av allt blir dagarna från och med den 16 juli, speciellt 25-26 juli, enda fram till början av september. Stora saker är i luften här! Slutet av september och början av oktober, samt mitten av november till och med början av december blir starka.

Jobb och skola: Det är som sagt på jobbet det kan kännas som allra mest motgångar, speciellt för den Vattuman som vill vidare, till exempel kanske klättra lite i hierarkin. För den studerande Vattumannen är snarare våren lite extra positiv, även om det mellan varven kan kännas helt stillastående. Våren är överlag den period där saker känns lättast och roligast inom det här området.

Resor, flytt och förändringar: Du har troligen för mycket på gång i ditt liv under det här året för att märka av att stora förändringar pågår inom dig, kära Vattuman. Men om det är något som håller på att hända, så är det att gamla erfarenheter håller på att bearbetas och omformuleras. Resor kan det bli otaliga under 2014, både långa och korta, och det är verkligen ingen dålig idé att åka. Allt från små utflykter till korsade oceaner är högst uppmuntrade.

Fokusera på detta år: Jag misstänker att jag inte behöver säga det, utan att du ser det ganska tydligt år: det här är ett ytterst romantiskt år.

 

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

our home

DATE: 2014-01-18 - 00:18:00
 
hallodär! idag när vi kom till huset stog det en flaska champagne, två champagne-glas och ett lyckatill-kort på köksbänken som säljarna ställt dit, så otroligt snälla människor! vart rörd till tårar typ. #blödigtjej. den får knäppas nästa fredag när vi skrivit på papprena. Nu är iallafall renoveringen i full gång och det kan inte kännas bättre än såhär!
CATEGORY: Our home - COMMENT THIS POST

Aquolina Scented Body Water, Vanilla & Coconut

DATE: 2014-01-17 - 12:32:00
Den här luktar sååå gott och kostar ju nu 59 kr på Eleven.se!
Finns i alla möjliga dofter.
CATEGORY: New in - COMMENT THIS POST

smoothie

DATE: 2014-01-16 - 19:57:14
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Such a perfect thing

DATE: 2014-01-16 - 18:47:16
Alltid när man bestämt sig för att vara lite mer ekonomisk så hittar man en massa fint. Som den här absolut perfekta partytoppen, jävlaskitskitskit att jag inte hittade den iförrgår innan jag gav mitt löfte!
Den kommer från nelly och kostar 399 kr.
 
CATEGORY: Wanties - COMMENT THIS POST

wear fabulous underwear even if you are the only person who is going to see it.

DATE: 2014-01-16 - 17:23:00
Har påbörjat en fin liten samling. Huvudsaken är ju egentligen att man har en svart, vit och beige. 
Den svarta och vita är från Nelly och den beige från Åhlens.
 
CATEGORY: New in - COMMENT THIS POST

Chiffongtopp

DATE: 2014-01-16 - 12:09:27
Värdels enklaste och finaste topp från hm, 99:-
CATEGORY: Wanties - COMMENT THIS POST

Free spirit

DATE: 2014-01-15 - 22:31:00
Var osäker på om jag skulle lägga upp den här bilden först eftersom att folk är...folk. Men börja typ garva när jag såg hur gigantisk dom ser ut här. Dom är över 2 månader gamla nu men ibland glömmer man lixom bort det och man blir så freakin förvånad när man kommer på de igen. 
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

skulls and money

DATE: 2014-01-15 - 21:18:00
 
 
Den senaste har jag haft ett enormt sug efter att shoppa och har dessutom handlat en del, tröstshoppat kan man nog kalla det, vilket jag ångrar lite nu i efterhand. I samma veva som jag klev över tröskeln till vårt hus i Söndags så insåg jag även att vi faktist ska flytta till hus och jag har nu fått ett enormt sug att få bukt (säger man så?) på min ekonomi som har vart fucked up den senaste tiden. Började dessvärre med att gå på Åhlens rea eftersom jag hörde en liten fågel (mamma) viska i mitt öra att det var halva reapriset, hehe. Hittade iaf dom här fina små dödskallarna. Frågan är om man ska spara dom till jul eller använda som prydnad? Fanns bara två silvriga kvar annars hade jag köpt fler! Sa iallafall upp Glossybox när jag kom hem, även om det inte kostar mycket pengar så får jag fan inte plats och inte hinner använda upp alla tjejgrejjer jag har..
 
Vilket långt inlägg det blev. Så ett av mina lite sena nyårslöften är att vara sparsammare och göra mer genomtänkta köp!
 
CATEGORY: New in - COMMENT THIS POST

Dagens

DATE: 2014-01-15 - 18:30:03
Ja, det råder flyttkaos hemma hos oss där i bakgrunden men det är sånt man får ta. 
 
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

-

DATE: 2014-01-15 - 00:38:40


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

The small detals

DATE: 2014-01-14 - 12:00:00
 
home

 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Dagens Cravings: Trashed boyfriend jeans

DATE: 2014-01-14 - 08:19:59
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Lördag Söndag

DATE: 2014-01-13 - 10:39:18
Den här helgen... Gick alldeles för snabbt! På Lördagen började jag dagen med urinvägsinfektion som fortfarande sitter i till och från och tranbärsjuice är just nu en gud vars jag dyrkar. Sen var jag som sagt ut på Olearys och käka och så med girlsen. Och igår körde vi massa grejer till huset, planerade och kom delvis överens om hur vi ska göra! Nu äre bara 1½ vecka kvar!
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

How i would love too look today

DATE: 2014-01-13 - 07:54:00
cosy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 (klicka på bilderna för att se vart de kommer ifrån)
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

olearys

DATE: 2014-01-12 - 22:05:34

igår vart det tjejhäng på olearys med vanja, sandra och erica. åt pulled pork hamburgare och ja, mätt blev man då! var en väldigt trevlig kväll som förhoppningsvis inte dröjer lika länge som senast att göra!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

tidig fredag

DATE: 2014-01-10 - 22:11:58

blev väckt mitt inatten av att pojkvän kom hem från jobbet och när jag skulle upp till skolan snooza jag så jääkla många gånger men hoppa tillslut in i duschen å piggna på mig, men sen kom den ikapp och hela den här dagen har bara vart lång å seg. så nu gör jag kväll! godnatt
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

matteblack

DATE: 2014-01-10 - 16:21:24


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

i wrote this for you

DATE: 2014-01-09 - 21:13:14


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

sweet as sugar hard as ice, hurt me once - i will kill you twice

DATE: 2014-01-09 - 18:26:59
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

peppa

DATE: 2014-01-08 - 19:52:51
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

pursuit of happiness

DATE: 2014-01-08 - 12:09:05
Vintern är den värsta årstiden på året. Inte bara för att det är kallt -  för hittills har den här varma och snöfria vintern vart väldigt bra, men för känslorna som väcks, minnena som kommer tillbaka, medvetandet om hur det är egentligen är.  Vår - sommar - höst lever jag på som vanligt, men när vintern gör sig påmind så går min kropp in i vinterdvala som för att skydda sig själv och energin försvinner och helst vill jag bara sova. Och jag vet att jag har kommit över allt som hänt, accepterat hur det är, att pappa peter aldrig kommer att uttalas högt igen är något som jag lärt mig att leva med. Dom första åren var ju såklart värst, men nu är det som om känslorna går på rutin för jag blir så jävla less på att känna såhär varje år. Och än mindre på att jag inte vet vad jag ska göra åt det eftersom att jag vet att jag inte behöver känna såhär för att ta mig igenom den här årstiden längre. Jag dör inte längre ändå har jag ångest. Jag kan andas men ändå är det ett tryck över bröstet. Jag orkar inte känna mig orkeslös och olycklig när jag inte är det. För mitt liv har aldrig vart så bra som det är nu - ändå vägrar dom här gamla spökena lämna mig i fred. Hur släpper man en känsla man är så van att känna. Hur går man vidare från att ha gått vidare och bara... är?
 
CATEGORY: Words - COMMENT THIS POST

lovely

DATE: 2014-01-08 - 11:30:00
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

food never fails me

DATE: 2014-01-07 - 21:53:47
Hittade det här underbara helt fantastiska receptet i Ica-bladet och är härmed min nya favorit-variant av lax, sweetchili penslad lax med stekt ris och grönsaker, mhm. Och halva den här måltiden hamnade i mitt knä eftersom att jag kollade på the real housewives of beverly hills och vart lite ofokuserad på hur jag höll tallriken..Surt.. För övrigt är det här en pissbajsskit dag och är så l-e-s-s på skolan trots att jag haft två veckors lov..Puss
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

nails

DATE: 2014-01-07 - 21:18:46


CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Its Funny How Life Turns Out Sometimes

DATE: 2014-01-05 - 12:28:20
Nu är det inte långt kvar, allt de oväsentliga är nedpackat och det börjar bli pirrigt i kroppen.
Tänk att jag och mitt livs kärlek har köpt hus. vem kunde tro det för två och ett halvt år sedan när vi ramla runt på bockarna och leta kvart i två ragg. 

 

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

food

DATE: 2014-01-05 - 00:04:43

nattmackor i ugn
kyckling och chiliaioli, tacofärs m ost, tomatpure och ost, kex med brieost. m-h-m so yummie!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Love

DATE: 2014-01-04 - 09:48:23
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Gina tricot favoriter

DATE: 2014-01-04 - 07:49:00
 
 
Har fått dille på t-shirtar, jag som inte gillat de på dem senaste hundra åren.. Och dom här två från Gina is freakin lovely!! Vill ha, speciellt pizza donut coffee.
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

wanties from hm

DATE: 2014-01-04 - 01:42:37
 
CATEGORY: Wanties - COMMENT THIS POST

Bootcut palazzo converse

DATE: 2014-01-03 - 11:33:28
bootcut

Hejhallåtjena! Januari har än så länge vart rätt tråkig, älskling åkte på magsjuka igår och det sög ju. Hoppas jag slipper då det räcker med att se Alex sjuk. Kan iaf berätta om det största problemet just nu: Jag har fått en underground-finne som gör så sablans ont precis under näsan. Vet inte vad jag ska göra åt det men problemet bör lösas snarast.
 
Sen har jag aldrig direkt vart en converse-tjej men har nu insett att jag måste införskaffa ett par, frågan är om man ska ha höga eller låga? Sen ett par bootcut och palazzo-byxor. I love iiiiiiit!!!
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

the first day of 2014

DATE: 2014-01-01 - 22:05:48
Hade en otroligt bra och trevlig nyårsafton och är inte allt för dålig idag heller vilket är skönt. Har legat i soffan större delen av dagen ändå, men det händer väl inte mycket för nån idag kan jag tro. Välkomnar 2014 med allt vad det innebär, hoppas ni haft ett bra nyår också och får en god fortsättning!
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST