accordingtolina.blogg.se

we are Beautiful like Diamonds in the sky

DATE: 2013-01-31 - 16:41:10


beställde lite fina grejer från lagerhaus förra veckan, och idag fick jag det! älskar doftljusen som luktar karamell, och dom små dessertskålarna och ja allt annars hade jag ju inte beställt de lixom. men lagerhaus har mycket fint!

har sån träningsvärk i benen idag, gör så j ä v l a ont när man går i trappor! men ska ändå träna en sväng sen tänkte jag, sen blir det nog vila tills i helgen.

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

fitspo

DATE: 2013-01-30 - 21:43:52
When it gets hard, remember why you started in the first place..
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

First you feel like dying, then you feel reborn.

DATE: 2013-01-30 - 18:13:29
Har precis beställt detta från fitnessguru, nu jävlar, nu äre all in or go home!  
Dream it, wish it, do it!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

glossybox januari

DATE: 2013-01-30 - 12:49:23

fick månadens glossybox idag! den innehöll: burt's bees lemonad butter cuticle crem, percy & reed no-fuss fabulousness drygt conditioner, sb12 toothpaste, elite models intensity eye pencil, oliva by ccs eco makeup remover wipes.

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

lunch

DATE: 2013-01-29 - 14:44:23


så jävla gott. kyckling, massa grönsaker och ädelostsås.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

This moment will just be another story someday

DATE: 2013-01-28 - 21:20:00
idag var jag och tatuerade mig, gjorde en cover-up på min fula fylletatuering. och jag är så otroligt nöjd! men satana perkele vad ont det gjorde, ushhhh! vill inte ens tänka på de, haha. men nu äre gjort och fint blev de. lägger upp nån bild imorgon när plasten är borta. xoxo
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

feel my heart beating, beating for you

DATE: 2013-01-27 - 13:19:50


älskar min nya halsduk med kors på!!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

BIKBOK

DATE: 2013-01-26 - 20:06:27

i brist på annat så bloggar man väl lite såhär på en lördag kväll. var linnena som kom i brevlåda, byxorna köptes i Gävle i torsdags när jag var där.

igår var jag och älskling till ikea, så nu är hemmet uppdaterat till det bättre! verkligen supernöjd men gårdagens inköp. hitta även en stor, fin spegel på rusta som ska ersätta den lilla i hallen!
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

jag kan inte sova nått mer, allting går upp för mig när solen går ner.

DATE: 2013-01-24 - 10:32:50


todays
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

I'm tired of screwin' up, tired of goin' down

DATE: 2013-01-23 - 13:49:26
Hallå! Kom hem idag från Af och fick en positiv överraskning när jag öppna brevlådan, paket!! Aj LOVE!
Köpte en pälsjacka och nitar på Tradera, så nu ska det nitas och pälsas! Fick sms om att jag ska hämta ut ett paket från Bikbok också! Imorgon ska jag till Gävle till Arbetsförmedlingen där, då har jag 1½ timme att förbruka på stan innan.. Byebye Money! :(
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

feel me, can you feel me

DATE: 2013-01-22 - 21:13:54


så blev vi svenska hollywoodfruar och frukt och bär med kvarg.
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

yesterday was my b-day

DATE: 2013-01-22 - 16:40:47


jaani, det har då inte blivit mycket bloggande dom senaste dagarna e! men jag fyllde år igår iaf. hela 21 år. vet inte om jag ska skratta eller bara gå i pension påengång..
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

EGO

DATE: 2013-01-15 - 13:38:41
 
Måste se den här filmen när den kommer på bio. Verkar sjukt bra och rolig!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

every problem has a gift for you in its hands.

DATE: 2013-01-14 - 22:14:23
godkväll! äter kvällsfika och kollar på project runway. provade att göra proteinkaka/proteinbar whatever, tidigare idag, enkelt att slänga i sig till frukost med lite smoothie. borde ligga i sängen vid de här laget, såååå jefla trött. men måste se de här först!


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Scar tissue is stronger than regular tissue. Realize the strength, move on.

DATE: 2013-01-14 - 18:08:43
Hallåjj! Har storstädat hela lägenheten så är helt slut nu, ogillar mina ryck jag får när jag gör det för jag kan ju inte gör en del av lägenheten heller utan allt ska göras helst på en och samma gång, haha ! Ska ta och fixa lite käk, lax & potatis. Orkar verkligen inte men är gööörhungrig. Iallafalleee, hörs later!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I love...

DATE: 2013-01-13 - 14:04:12
handkräm & rougeborste från kicks som inhandlades nån gång förra veckan.freakintastic!


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

Godmorgon världen, vilken underbar dag!

DATE: 2013-01-13 - 12:24:37
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

“A house is made of walls and beams; a home is built with love and dreams.”

DATE: 2013-01-12 - 23:02:17
'
Mycket vill ha nu. Men det brukar bli så när man är uttråkad, då sitter man och kikar runt en massa och hittar så mycket fint! Det på bilden är från, IKEA, Åhlens, Claes Ohlson, Lagerhaus, H&M, Jysk!
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

we're all in the same game; Just different levels. Dealing with the same hell; Just different devils.

DATE: 2013-01-12 - 18:30:08
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Victoria's Secret

DATE: 2013-01-12 - 16:53:16
Åh vad jag längtar till sommaren. Hatar den här iskalla vintern! Vill ligga på stranden och lata mig hela dagarna. Helst i någon av dessa bikinisar. Älskar att det är så fina detaljer på trosorna, fast dom kanske inte lämnar efter den snyggaste brännan men ändå. Skulle bara haft kroppen också, får man den på köpet om man klickar på order eller?..

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Michael Kors Hamilton Tote bag

DATE: 2013-01-12 - 02:18:01
Åh,jag vill ha. Ge mig. Jatack. Dear god osv...
Gärna en i varje färg också.
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I know it may seem corny, but i want to spend my whole entire life with you. And i want to be the person you'll live the rest of your life with.

DATE: 2013-01-11 - 13:48:24
Hallå! Äntligen Fredag, eller hur? Sitter i söffa och har precis tryckt i mig lite lunch. Har haft en väldigt bra start på dagen må jag säga. Första morgonen denna vecka som jag inte stressat för å göra mig klar. Har inga planer alls för helgen, så vi får la se vad som händer och fötter.. Egopics from tha kitchen. Emil lekte attentioncat..
 
 
 
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

I löööv you

DATE: 2013-01-10 - 20:54:00
En sån där skittråkig lista man random hittar och klistrar in i bloggen för att man är alldeles för uttråkad för sitt eget bästa. Men den här listan handlar ju om det finaste jag har.
 

Har ni någon speciell låt? Alltså.. Inte direkt kanske. Men hör jag Thomas Stenström-detsamma så är det ju Alex som kommer upp i huvudet.

Hur träffades ni? På Bockarna, vilket var typ det näst dräggigaste stället i Hudik, alla vet att nr 1 är skutan.

Är ni förlovade? Ja, det är vi. Fast jag har tappat min ring. Bad girlfriend men eftersom att ringen var för stor och att saker ofta går emot oss så är jag inte direkt förvånad heller.

Bor ni ihop? Ja. And i pretty much love it.

Kommer du ihåg er första kyss? Nej. det gör jag inte. Man minns sällan någonting när man går hem från bockarna.

Har ni barn tillsammans? Nej. Men om det händer så kommer det säkert bli världens jobbigaste, en korsning utav oss kan ju inte båda gott. Eller jo, det kommer säkert bli ett geni!

Vem sa "jag älskar dig" först? Believe it or not, men Alex. Ett par gånger utan att få någon respons dessutom! 

Vem är äldst? Jag vill egentligen svara jag på den frågan, men Alex är ju hela 6 månader äldre.

Blev du kär vid "första ögonkastet"? Har ett enkelt svar på denna utan någon kommentar. Nej.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Jag tycker ju hela han är otroligt fin, men jag är lite lätt besatt av hans överarmar och axlar.

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Life isnt always perfect. Life isnt always easy. Life doesnt always make sense. But thats the beauty of life.

DATE: 2013-01-10 - 17:21:54
Tänkte blogga från datorn då det oftast blir lite mer text då än när man bloggar från mobilen( om någon nu läser min blogg....) Får ofta höra att jag låter sur när jag skriver sms bara för att jag är så kortfattad, eftersom jag faktist tycker att det är jobbigt att skriva sms då saker lätt missuppfattas om man inte mot förmodan lägger till en :P-gubbe , för då är man tydligen glad. I och för sig så borde jag egentligen vara tyst idag då jag verkar vara lätt att missuppfatta? Vet inte vad det är men jag kanske inte är tydlig nog, och hamnar ofrivilligt i diskussioner även fast man försökte vara lite rolig och inte var dödseriös. 
 
Iallafall, det kliar i mina stackars shopping-fingrar, det var så länge sedan man kom hem med massa påsar och njöt utav att ta upp allt och slita av prislappen för att hänga in i garderouben. Hatar att va fattig.
Rad1: H&M, rad2: Ginatricot, rad3: Jotex
CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Årshoroskop 2013

DATE: 2013-01-09 - 19:51:27

Vattumannen
20 januari – 18 februari

Året överlag: Har du njutit av slutet av 2012s lilla dusch av kärlek, kära Vattuman? Get used to it. 2013 innehåller en hel del romantik, och även om det inte alltid slutar lyckligt så är du ovanligt stark i att veta vad du vill just nu. Inget halvdant duger, och du letar lustfyllt vidare. Att ta hand om dig, njuta, ta det lugnt och vara kreativ står i fokus det här året, medan arbete och studier står längre ner på listan.

Kärlek: Korta romanser känns det här året lika intensiva som långa relationer, och din lekfulla och självsäkra stil fortsätter att hjälpa dig att attrahera andra. Till och med lite drama i kärlekslivet kan bli aktuellt nu… Vissa av er har stabiliserat erat kärleksliv redan under 2012, och er partner är inte sällan någon som ni i början kände som vän. Vänskaper som utvecklas till romanser fortsätter vara en trend under 2013.

Mest romantiska perioder: Februari blir härligt för dig och alla tycks dras åt ditt håll. Trenden saktar av lite i slutet av månaden och i början av mars, men tar fart igen under mitten av mars som kan bli lite hetare. Maj är full av romantik och speciellt slutet av maj lovar stordåd. Juli blir varmt och givande, och trenden håller i sig en bit in i augusti. Oktober kan bli lite skakigt, så både se upp! Och njut.

Jobb och skola: Under hösten har du lite mer flyt på jobb och i skola, och börjar hitta en bra takt i livet. Det fokus som var svårt att hitta under våren börjar bli tydligare nu, och andra uppskattar dina ansträngningar och du får mycket cred för ditt arbete. Försök att inte lassa på dig för mycket jobb bara, då detta kan göra att du istället inte orkar genomföra allt. Se speciellt upp för det här i augusti. Se också upp med att du inte riktigt har tålamod med auktoritärer under 2013, och att det är svårt att få till det rykte du vill ha hos chefer och lärare. Viktiga projekt har en tendens att bli känsliga och kräver stort tålamod.

Resor, flytt och förändringar: De största förändringarna under 2013 kommer pågå i ditt privatliv, vad gäller hem, familj och vardag. Mycket av din vardagliga kommunikation kommer förändras, och till stor del kan det här bero på en flytt eller någon annan förändring på hemmaplan. Det blir 50/50 här mellan kul och tråkigt – du upptäcker troligen något oväntat roligt å ena sidan, men måste samtidigt göra dig av med vanor som du börjat uppfatta som en del av dig själv. Att resa kan bli en sån här upplevelse, som gör dig både exalterad men också pekar på vad i ditt liv som du behöver förändra.

Fokusera på detta år: Dig själv och dina lustar. Försök att inte bråka med auktoriteter, men bry dig inte heller alltför mycket om vad de tycker om dig.


Finns på http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/2012/12/30/arshoroskop-2013/

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life.

DATE: 2013-01-09 - 16:59:52
Tack älskade mamma för skorna! Nu vill jag att snön ska försvinna så jag kan klä mina fötter i skönheter och inte i raggsockar och uggs....
“For women, shoes are the most important. Good shoes take you good places.” 

CATEGORY: Allmänt - COMMENT THIS POST

hold my hands and Tell me your secrets

DATE: 2013-01-08 - 21:02:00
hallojj! sitter i soffan nybadad och ren i mjukiskläder och ska kolla på så blev vi svenska Hollywoodfruar och ska äta pannacotta med hallon och blåbär! luktar rosor också eftersom jag använda de jag fick av Mami i julklapp. 

CATEGORY: - COMMENT THIS POST

dont look back in anger

DATE: 2013-01-07 - 23:24:06

It's time to begin, isn't it? I get a little bit bigger but then I'll admit
I'm just the same as I was
CATEGORY: - COMMENT THIS POST

fånga mig när jag faller

DATE: 2013-01-06 - 20:04:15
maränger

4 äggvitor
1tesked ättika
2 dl socker
krossade polkagrisar
/krossade kolakarameller
=
m u m s


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

yes, i was drunk

DATE: 2013-01-05 - 14:28:41
hallåj! kan ju säga att 3d-bio inte är min cup of tea! men filmen var riktigt bra. provade att locka håret nu utan att ha löshår i vilket var typ 100 år sedan, and i kinda like it! snart ska vi åka till mamma för hon ska bjuda på käk, tjälknöl med potatisgratäng, muuums! #goodlife


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

dont bother, i couldnt care less

DATE: 2013-01-04 - 19:18:11
påväg in till stan med älskling och två vänner till han. ska kolla på the hobbit på bio. i 3D, my first time! hoppas den är bra så jag inte somnar nurå!


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

smoothie

DATE: 2013-01-04 - 12:03:46
var rätt skeptisk på den här smoothien som jag hitta i icabladet, man fan så god den var!
1 dl frysta bär, 1 skalat äpple, 1/2 avokado, 1 dl babyspenat, 2 dl naturell eller vanilj yoghurt, 1 tsk flytande honung, 1/2 dl apelsinjuice.


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

love is two hearts beating as one

DATE: 2013-01-03 - 18:45:30
världens enklaste hallon&blåbärspaj, nog omöjlig att misslyckas med! och supergod var den. nu ligger jag i sängen med feber eller nått. vill typ d ö innan mitt huvud sprängs.


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

bland stjärnorna ska jag hitta dig

DATE: 2013-01-03 - 11:09:36
hallo! sitter i soffan och är uttråkad, försöker tjata på älskling å åka på Ikea men de verkar va mission impossible! so i wonder what TO doooooo?!


CATEGORY: - COMMENT THIS POST

new year

DATE: 2013-01-02 - 16:30:53
hade en väldigt bra nyårsafton! var ju meningen att jag skulle va nykter men ångra mig senare på kvällen, haha! men trevligt hade jag och de är ju se som räknas. var inte direkt bakfull igår men seg hela dagen, så blev å ha sagan om ringen maraton med älskling, dock så somna jag ett par gånger!






CATEGORY: - COMMENT THIS POST